ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз успішно експлуатує європейське обладнання Pietro Fiorentini

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), продовжує модернізацію газових мереж регіону в умовах війни. При цьому компанія активно застосовує у своїй роботі сучасні європейські технології. 

Замість застарілого обладнання в області фахівці Дніпропетровськгазу встановлюють нові ШГРП, виготовлені на українському заводі RGC Production. У їх складі працюють італійські регулятори тиску Pietro Fiorentini, які у рази краще за обладнання старого радянського зразка.

Це устаткування якісне, точне та зручне в експлуатації. Італійські регулятори захищають обладнання та прилади споживачів від коливань тиску. Вони дають можливість утримувати тиск у мережах, не припиняючи газопостачання – навіть коли газопроводи зазнають пошкоджень. Оскільки сьогодні ворожі атаки направлені на знищення критичної інфраструктури країни і через дефіцит електроенергії, саме природний газ є одним із головних джерел енергії для людей.

Протягом минулого року Дніпропетровськгаз замінив 105 ШГРП на газових мережах Дніпропетровщини, у тому числі 25 шафових газорегуляторних пунктів у Нікопольському та Криворізькому районах області, де ведуться постійні ворожі обстріли. 

АТ «Дніпропетровськгаз» обрало курс на євроінтеграцію газового ринку, який підтвердив свою ефективність. Саме робота з європейськими компаніями дозволяє забезпечувати безперебійну та безаварійну доставку газу мешканцям області, без затримок здійснювати ремонт і модернізацію газових мереж. 

«Дякуємо усім споживачам регіону, які вчасно щомісяця сплачують за розподіл блакитного палива. Ці кошти спрямовуються на закупівлю обладнання, матеріалів, оплату праці газовиків та податків до бюджетів різних рівнів. Наближаємо перемогу України!»,- передають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook