ГоловнаCуспільство

Черговий по місту перевірив хід робіт, які проводять у будинку на Перемозі, куди влучила ракета, та Пункт незламності у «Штурмі»

Майже пів тисячі - таку кількість вікон встановили комунальники на ж/м Перемога. Саме сюди 14 січня поцілила російська ракета. Комунальники виявили, що у 118 будинку та у будинках поблизу потребують заміни близько 2 тис. вікон. Про це йдеться у повідомленні Дніпровської міської ради.

За дорученням міського голови Бориса Філатова тут працюють 6 бригад, аби якомога швидше завершити всі необхідні роботи.

«Наразі ми встановили 425 вікон. Поки у планах встановити вікна й іншим упродовж двох тижнів», - зазначив директор департаменту ЖКГ ДМР Владислав Грицай.

Крім цього, черговий по місту перевірив роботу Пункту незламності у Дитячо-юнацькому центрі "Штурм" по вул. Гетьмана Петра Дорошенка, 9

Цей пункт став осередком єднання дніпрян після трагедії, що сталась у Дніпрі 14 січня. Тут, за дорученням міського голови Бориса Філатова, 14 січня розгорнули пункт, де постраждалі дніпряни могли переночувати та отримати необхідну допомогу. Також тут постраждалі отримують гуманітарну допомогу. Загалом з 14 січня сюди за допомогою вже звернулись 826 осіб.

«Пункт єднання» та «Пункт незламності» - ці дві назви тут об’єднались в одну після 14 січня. Ми бачимо, що сюди приходять люди, які можуть отримати різну допомогу, зокрема зігрітися, випити гарячі напої, зарядити свої мобільні пристрої та ліхтарики. У пункті є запаси питної води, є місця для сидіння та відпочинку, зокрема, розкладні ліжка для 100 осіб. Також є дитяча кімната, яка забезпечена усім необхідним. На випадок відключення електроенергії, у пункті встановлений генератор потужністю 8 кВт», - підсумував Владислав Грицай.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook