ГоловнаCуспільство

Добровольців чекають у лавах штурмової бригади Нацполіції «Лють»: які завдання виконуватиме підрозділ

Вони покажуть ворогові, що таке справжня українська «Лють». Вольових і вмотивованих чекають у лавах нового воєнізованого підрозділу Нацполіції. Він – частина Гвардії наступу, яку нині формує Міністерство внутрішніх справ України.

«Закликаємо у новий воєнізований підрозділ поліції добровольців. Людей, які готові перетворити свою лють на зброю. Які зможуть бути корисними під час наступу наших військ та повернення окупованих населених пунктів», – наголосив заступник начальника ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

Основа бригади «Лють» – поліцейські, загартовані війною. Вони виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Зокрема, у Бучі, Ірпені, Херсоні, Лисичанську, Сєвєродонецьку, Бахмуті.

Долучитися запрошують добровольців. Найперше, діючих або колишніх правоохоронців. А ще усіх небайдужих патріотів.

У бригаду «Лють» входитимуть два штурмові полки і один артилерійський, батальйон особливого призначення і рота спеціальних операцій.

Бійці пройдуть навчання. У їхньому арсеналі буде бронетехніка, сучасне артилерійське, зенітне, протитанкове та снайперське озброєння. «Лютівці» допомагатимуть силам оборони звільняти загарбані окупантами території України.

Серед головних задач підрозділу буде проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і збройних формувань ворога. Крім цього, аеророзвідка, виявлення та знищення позицій противника.

Записатися до «Люті» можна двома способами. Онлайн – заповнити анкету кандидата на сайті storm.mvs.gov.ua. Другий – звернутися до одного з дев’яти ЦНАП у Дніпропетровській області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook