ГоловнаCуспільство

Модернізація зовнішнього освітлення у Дніпрі: де проводяться роботи

У Дніпрі триває модернізація зовнішнього освітлення. Сьогодні, 15 лютого, бригада комунального підприємства «Міськсвітло» оновлює освітлення по вул. Татарській, що у мікрорайоні Краснопілля. Там також, як і по всьому місту, на завдання міського голови Бориса Філатова встановлюють енергоощадні лампи для економії енергоресурсів. Про це йдеться у повідомленні Дніпровської міської ради.

«Демонтуємо тут 97 світильників з натрієвою лампою. На їхнє місце встановлюватимемо LED-світильники, які віддають більше світла та є енергоощадними. Також знімаємо 97 старих кронштейнів та встановлюватимемо нові. А ще зробимо 3 км нової кабельної лінії з самонесного ізольованого проводу. Тож до кінця лютого плануємо закінчити модернізацію зовнішнього освітлення по вул. Татарській, аби мешканцям було безпечно і комфортно пересуватися. У роботах задіяно 12 фахівців і 4 спецмашини»,— розповів начальник експлуатаційно-технічного району № 2 КП «Міськсвітло» Дніпровської міської ради Андрій Алексєєв.

Він також додав: «Перед цим були виконані подібні роботи у цьому мікрорайоні по вул. Юності, Окружній, Зеленогірській. Загалом енергоощадні світильники зменшують  навантаження на мережі. Наприклад, натрієва лампа була на 70 Вт, а LED-світильник — 36 Вт».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook