ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз розповідає для чого необхідно встановлювати сигналізатор газу

Сьогодні через регулярні відключення електрики споживачі Дніпропетровщини ще більше користуються газом, а також різними альтернативними джерелами енергії. І саме такий пристрій як сигналізатор газу 104.ua миттєво виявить небезпеку та убереже споживачів Дніпропетровщини від отруєння чадним газом або витоків блакитного палива! Він ефективний у будь-яких приміщеннях, де встановлені газові прилади, і має високу чутливість, а тому визначає концентрацію чадного газу у повітрі. У разі небезпеки одразу подає звуковий та світловий сигнали. Його можна встановити самостійно, дотримуючись інструкції.

Нині основними джерелами утворення чадного газу можуть стати пристрої, що працюють на природному та скрапленому газі: генератори, пальники тощо. А їх неправильне використання та погана вентиляція у приміщенні, недотримання правил безпеки можуть стати причиною отруєння чадним газом. Чадний газ невидимий, не має кольору та запаху. Тож людина не може відчути його наявність у приміщенні. 

Пам'ятайте, що чадний газ небезпечний навіть у невеликих концентраціях. Отруєння організму може спричинити 0,05% чадного газу в повітрі. 

Якщо сигналізатор спрацював, перекрийте подачу газу, провітріть приміщення та негайно телефонуйте за номером «104».

Придбати сигналізатор газу можна у 104.ua клієнтських просторах на Дніпропетровщині. Персональні менеджери допоможуть обрати прилади чи газове обладнання відповідно до індивідуальних характеристик вашого житла.  

Бережіть себе та свою сім’ю!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook