ГоловнаCуспільство

З 1 березня змінюється адреса обслуговування клієнтів АТ «Дніпрогаз»

«Дніпрогаз» інформує про зміну адреси обслуговування клієнтів у правобережнійчастині Дніпра.

«Інформуємо мешканців Дніпра та Дніпровського району, що з 1 березня 2023 року прийом менеджерів Центру обслуговування клієнтів «Дніпрогазу» буде проводитись за адресою: м. Дніпро, вул. Виконкомівська, 34. Акцентуємо увагу, що прийом клієнтів компанії на вул. Паторжинського, 24 здійснюватись не буде»,- зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Головна мета роботи Центрів обслуговування – стати ближче до клієнтів, спростити зв’язок між газорозподільною компанією та споживачами газу. В одному приміщенні дніпряни зможуть швидко та комфортно отримати цілий комплекс послуг: укладання договорів на розподіл газу для фізичних та юридичних осіб, консультації щодо нарахувань за доставку газу, оформлення технічної документації на підключення до газорозподільної системи, встановлення або заміна газових приладів, лічильників, облаштування автономного газового опалення, технічне обслуговування газових мереж та приладів тощо. 

Центр обслуговування клієнтів на вул. Виконкомівській, 34 працюватиме за наступним графіком:

· понеділок – четвер, з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 12.45;

· п’ятниця, з 08.00 до 15.45, перерва з 12.00 до 12.45.

Додаткову інформацію щодо надання послуг з розподілу газу мешканці Дніпра та Дніпровського району можуть отримати у Контакт-центрі АТ «Дніпрогаз» за телефонами: (056) 78-78-104 та (056) 745-50-11 (у робочі дні, з 08.00 до 17.00).

Також нагадаємо, що спливає лютий, отже з 1 по 5 березня нашим клієнтам буде необхідно передати показання лічильників газу. Усі наявні способи передачі показань наведені за посиланням: http://surl.li/eytkt

Маєте питання щодо надання послуг з доставки газу? Надсилайте свої запити безпосередньо у особисті повідомлення, підписавшись на офіційну сторінку АТ «Дніпрогаз» у мережі Фейсбук за наведеним лінком.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook