ГоловнаCуспільство

Релоковане підприємство, центр надання адміністративних послуг: інспекційний об’їзд чергового по місту

У Дніпрі, за завданням міського голови Бориса Філатова, департаменти мерії усіляко допомагають релокованим підприємствам. Серед іншого: з пошуком приміщень, земельних ділянок під виробничі потужності та складські приміщення, щодо розміщення працівників у гуртожитках, питаннями оподаткування, перереєстрації бізнесу тощо. 21 лютого секретар міської ради Олександр Санжара, який цього дня є черговим по місту, перевірив виконання доручення очільника Дніпра, відвідавши одне з релокованих підприємств, яке переїхало з Харкова. Про це йдеться у повідомленні Дніпровської міської ради.

«Підприємство «Білюкс Україна» випускає стельові обігрівачі, які зазвичай використовують на промислових підприємствах. За державною програмою релокації підприємство переїхало з Харкова до Дніпра, зокрема й перевезено відповідне обладнання, верстати тощо. У місті виробництво продукції налагоджено у просторому світлому цеху, як бачимо. Загалом понад 50 підприємств релокувалися до Дніпра, і частина з них уже відновила діяльність, а відтак — це робочі місця, надходження до міського бюджету у вигляді податків. Словом, ці бізнеси знайшли прихисток у нашому місті. А міська влада, зі свого боку, максимально допомагає таким підприємствам», — підкреслив Олександр Санжара. 

У планах згаданого релокованого бізнесу розвиватися — збільшувати виробництво, обсяги продукції. Під час зустрічі підприємство звернулося до міської влади по допомогу в налагодженні коопераційних зв’язків з іншими виробничими підприємствами міста, малим та середнім бізнесом. Секретар міської ради доручив профільному департаменту відпрацювати це питання. 

Також під час інспекційного об’їзду черговий по місту відвідав центр надання адміністративних послуг «Правобережний». Тут, так само, як у відділенні ЦНАПу «Лівобережний», проводиться набір до служби у добровольчих формуваннях за національною програмою рекрутингу МВС «Гвардія наступу». Фахівці консультують по кожному підрозділу і пропонують заповнити анкети. 

«Йдеться про набір до шістьох добровольчих формувань Національної гвардії, по одному від поліції та прикордонної служби. Усі вони братимуть участь у заходах, спрямованих на захист територіальної цілісності нашої держави. Кожен, хто приходить до ЦНАПу, може отримати відповідну інформацію від фахівців, спеціальну брошуру, де розписано про кожен підрозділ. І, звісно, тут можна заповнити анкету, щоб записатися», — додав Олександр Санжара.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook