ГоловнаCуспільство

За 5 днів лютого майже 135 тисяч жителів Дніпра та Дніпровського району скористались сервісами gas.ua

Майже 135 тисяч клієнтів АТ «Дніпрогаз» передали показання своїх газових лічильників через сервіси gas.ua Групи Нафтогаз лише за перші п’ять днів лютого. Про це повідомляють у прес-службі компанії.

«Ми вдячні кожній родині, яка забезпечує достовірний облік газу та своєчасно сплачує за послуги, незважаючи на повномасштабне вторгнення РФ на територію України. Це надважливо для стабільної роботи критичної інфраструктури міста в умовах війни»,- зазначають в управлінні зовнішніх комунікацій компанії.

Звертаємо увагу споживачів, що газорозподільні мережі Дніпра повернулись під контроль держави. Для усунення можливих технічних недоліків газовики наразі проводять контрольне зняття показань лічильників по місту та Дніпровському району. А із зверненнями громадян працюють фахівці у Центрах обслуговування клієнтів (вул. Виконкомівська, 34 та пр. Слобожанський, 96а).

Поетапно для споживачів будуть запроваджені нові сервіси та програмні продукти, над якими вже працюють ІТ-спеціалісти підприємства.

Проте традиційно з 1 по 5 число кожного місяця абоненти зможуть користуватись для передачі показань лічильників усіма сервісами

gas.ua – особистим кабінетом на сайті, а також чат-ботами у Viber та Telegram.

У разі виникнення питань звертатись можна до Контакт-центру gas.ua за номерами:

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook