ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз розповідає, чи можна замінювати газове обладнання під час опалювального сезону

Опалювальний сезон на Дніпропетровщині продовжується. Але навіть у цей період багато споживачів регіону замислюються про заміну газового устаткування. Причини цього можуть бути різними: низька енергоефективність опалювального приладу, несправність старого котла або бажання оновити газове обладнання на нове, сучасне.

Споживачів часто хвилює питання, чи можна виконувати роботи з заміни у помешканні під час опалювального сезону. АТ «Дніпропетровськгаз» запевняє, що так, оскільки найчастіше цей процес триває всього добу. Однак клієнти газорозподільної компанії повинні бути готові, що саме в цей день у помешканні опалення буде вимкнене. 

Якщо у будинку чи квартирі наявний пристрій для перекриття газу, тоді дані роботи ніяк не вплинуть на сусідів. Адже блакитне паливо буде тимчасово відсутнє тільки у помешканні споживача. 

У випадку, якщо такого пристрою немає — потрібно буде перекрити подачу блакитного палива на стояк, але це максимум на півгодини. 

Роботи виконуються фахівцями АТ «Дніпропетровськгаз», які мають дозвільні документи, сучасне обладнання та багаторічний досвід! Нагадуємо, що самостійне втручання у роботу газових приладів та мереж суворо заборонено та небезпечно для життя і здоров'я. 

Для заміни газового обладнання, його придбання, детальної консультації чи замовлення послуги звертайтеся до найближчого 104.ua клієнтського простору на Дніпропетровщині. Адреси та графік роботи можна знайти за посиланням: http://surl.li/efdrg .

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook