ГоловнаCуспільство

Показання газових лічильників клієнти «Дніпрогазу» можуть переглянути в «особистому кабінеті» на my.gas.ua

Газопостачальна компанія «Нафтогаз України» спільно з Газмережі впроваджують зміни в «особистому кабінеті» на my.gas.ua.

З 9 березня 2023 року показання газових лічильників клієнтів, які отримують послуги з розподілу газу в АТ «Дніпрогаз», будуть відображатися в «особистому кабінеті» на сайті  my.gas.ua у розділі «Споживання газу».

Усі показання побутових приладів обліку газу, що були передані через чат-боти GASUA, голосове меню IVR, Контакт-центри та інші сервіси будуть актуалізовані та доступні на сайті ГК «Нафтогаз України» www.gas.ua.

Виникають додаткові питання? Звертайтесь до операторів Контакт-центру ГК "Нафтогаз України" за номерами: 

  • 066-300-2-888 (Vodafone),
  • 098-300-2-888 (Kyivstar),
  • 093-300-2-888 (Lifecell).

Консультації щодо передачі показань приладів обліку газу та оплати за послуги розподілу/доставки палива можна на особистому прийомі у менеджерів Центрів обслуговування клієнтів «Дніпрогазу» за адресами: вул. Виконкомівська, 34 або просп. Слобожанський, 96а.

Маєте питання щодо надання послуг з доставки газу? Надсилайте свої запити безпосередньо у особисті повідомлення, підписавшись на офіційну сторінку АТ «Дніпрогаз» у мережі Фейсбук за наведеним лінком: https://www.facebook.com/dpgorgas

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook