ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз: який мінімальний платіж за доставку газу для споживачів регіону

Мінімальна замовлена потужність залежить від виду газового обладнання у будинку клієнта та розраховується Національною комісією регулювання енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП).  

З 1 січня 2022 року для клієнтів Дніпропетровськгазу НКРЕКП затвердила тариф на послуги розподілу природного газу у розмірі 1,26 грн за 1 куб. м на місяць (без урахування ПДВ). У 2023 мінімальна річна замовлена потужність та розмір тарифу на послуги розподілу газу залишилися без змін. 

Відтак, мінімальний місячний платіж для клієнтів АТ «Дніпропетровськгаз» складає: 

  • за наявності лише газової плити: 39 куб. м на рік = 4,1 грн на місяць або 49,14 грн на рік без ПДВ;
  • за наявності газової плити і колонки: 126 куб. м на рік =13,23 грн на місяць або 158,76 грн на рік без ПДВ;
  • за наявності опалювального приладу: 314 куб. м на рік = 32,97 грн на місяць або 395,64 грн на рік без ПДВ.

Якщо ви приєднані до газової мережі, Дніпропетровськгаз має підтримувати достатній тиск в мережі, щоб клієнти могли користуватись газом у будь-який час. Незалежно від того, споживаєте ви блакитне паливо чи ні, спеціалісти компанії проводять необхідний комплекс робіт: закупівлю технологічного газу, що наповнює мережу, ремонти мереж та обладнання на них тощо. 

У компанії дякують усім споживачам, які вчасно сплачують за розподіл газу. Ці кошти спрямовуються на закупівлю матеріалів та обладнання для планових, поточних та ремонтно-відновлювальних робіт. А також оплату праці газовиків, які дбають про комфорт та безпеку кожного клієнта АТ "Дніпропетровськгаз".

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook