ГоловнаCуспільство

АТ "Дніпропетровськгаз" продовжує оновлювати мережі у новому році

Ще один сучасний ШГРП відтепер працює для безпеки мешканців Нікопольського району. Його газовики області встановили на заміну старого ГРП, яке експлуатувалось більше 30 років. 

Сучасне обладнання виготовлене заводом RGC Production, який є вітчизняним виробником якісного газового устаткування. Під час виготовлення ШГРП на українському заводі використовують італійські регулятори тиску газу Pietro Fiorentini. Це надійне обладнання від європейського виробника дає можливість утримувати тиск у мережах, не припиняючи газопостачання – навіть коли газопроводи зазнають пошкоджень. Відтак новий ШГРП забезпечить безперебійний розподіл газу майже півсотні споживачам приватного сектору даного району.

«АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом РГК, вже давно відмовилось від радянських і російських технологій. Наша налагоджена співпраця з іноземними партнерами, власні логістичні маршрути допомагають виконувати необхідні роботи на газових мережах області навіть у період війни»,- зазначають у прес-службі компанії. 

Працюємо на перемогу!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook