ГоловнаCуспільство

Завод RGC Production відправив чергову партію нових ШГРП на Київщину та Житомирщину

Учора Дніпровське виробництво RGC Production відвантажило вісім сучасних шафових газорегуляторних пунктів. Нове обладнання поїхало до газовиків з АТ "Київоблгаз" та АТ "Житомиргаз" для критично важливої модернізації системи газопостачання.

Шафові газорегуляторні пункти виробництва RGC Production обладнані високоякісними комплектуючими. Зокрема, надійними регуляторами від провідного європейського бренду Pietro Fiorentini.

Обладнання забезпечує стабільну, безперебійну та безпечну роботу системи, захист газових приладів споживачів від стрибків тиску, додаткове очищення газу від дрібно-дисперсних часток тощо. Тим самим мінімізує витоки газу та можливі аварійні ситуації.

Дніпровське виробництво вже більш ніж два роки виготовляє шафові газорегуляторні пункти та інше обладнання, яке встановлюється на газових мережах України, у тому числі на деокупованих територіях. На заводі RGC Production у Дніпрі налагоджено повний цикл — від складу металопрокату до збирання готової жовтої «шафи». Різка, гнуття, зварювання, піскоструминна обробка та фарбування — це повноцінне виробництво з найсучаснішим обладнанням.  

Завдяки уніфікації типів ШГРП та наявності запасів сировини і обладнання від українських та італійських компаній, виготовлення шафових газорегуляторних пунктів скоротилось з 3 місяців до 7 днів! Цього року дніпровське підприємство планує виробити понад 1,2 тис. уніфікованих «шаф», які будуть встановлені по всій Україні.

Працюємо та крокуємо разом до Перемоги!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook