ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло у 23 тисячі осель, знеструмлених через негоду

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло у 23 тисячі осель, знеструмлених через негоду

На Дніпропетровщині аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання у 73 населених пунктах, які були повністю або частково знеструмлені в результаті вчорашньої негоди. Енергетики доклали максимум зусиль, щоб якнайшвидше повернути світло у кожну домівку. Наразі електропостачання повністю відновлено. Знову з електрикою 23 тисячі родин жителів області. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

24 травня грози та сильний вітер призвели до пошкодження ліній та часткових відключень у 73 населених пунктах області. Негода вивела з ладу 26 трансформаторних підстанцій та 31 повітряну лінію. Переважна кількість відключень – у Кам’янському, Дніпровському та Криворізькому районах.

До ліквідації наслідків негоди ДТЕК Дніпровські електромережі задіяв 26 аварійно-ремонтних бригад.

Протягом доби енергетикам вдалося повернути електропостачання у всі знеструмлені населені пункти. На 11:15 фахівці повністю відновили роботу усіх пошкоджених ліній та знеструмлених трансформаторних підстанцій та повернули світло у 23 тисячі домівок жителів області. 

Нагадуємо правила безпеки під час негоди:

  • під час сильного вітру потрібно уникати ліній електропередачі
  • не наближатися до оголених проводів та обірваних ліній та ні в якому разі не торкатися їх.

Про всі аварійні випадки в електромережах просимо повідомляти зручним для вас способом:

Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook