ГоловнаCуспільство

Тет-а-тет з клієнтами: Дніпропетровськгаз провів ярмарки газового обладнання ще у п'яти населених пунктах області

Сучасне газове обладнання – це комфорт та безпека мешканців Дніпропетровщини. Де придбати, як встановити та обслуговувати газове устаткування порадять фахівці відділу технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» та менеджери 104.ua Клієнтських просторів. Саме для цього АТ "Дніпропетровськгаз" організовує виставки-ярмарки, де усі бажаючі можуть тут і зараз, без зайвих черг та клопотів, отримати інформацію про сервісні послуги та замовити енергоефективне обладнання.

Нещодавно такі заходи пройшли у м. Новомосковськ, смт Роздори, Кринички, Славгород та с. Українське. Фахівці відділу технічного обслуговування підприємства та менеджери 104.ua Клієнтських просторів проконсультували, ознайомили та допомогли підібрати пристрої всім, хто завітав на виставку. Найбільш зацікавлені отримали ще й подарунки. 

Запрошуємо на наші ярмарки або ж до найближчих 104.ua Клієнтських просторів на Дніпропетровщині, де кожен матиме якісний сервіс і професійну допомогу від персональних менеджерів! Готуємось зустрічати зиму у теплі і комфорті!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook