ГоловнаCуспільство

Червоногригорівська громада отримала будматеріали для відновлення пошкодженого житла

До Червоногригорівської громади Нікопольського району прибули 4 фури з будівельними матеріалами. Вони – для відновлення потрощених ворогом будинків. Допомогу придбали коштом міжнародної IT-компанії EPAM. 

«Вже майже рік наша громада під артилерійськими обстрілами. Звичайно, постраждала інфраструктура. Та найдужче – будинки місцевих. Російські нелюди руйнують все, що люди наживали роками. Проте ми не здаємося. Прагнемо повернути той затишок, що мали колись. Тому будь-яка допомога зараз стає в нагоді», – поділилася в.о. голови Червоногригорівської громади Олена Крайнік.

У фурах, які прибули до громади, – цегла, шифер, OSB-плити, цемент. Все, що знадобиться для ремонту. Пані Олена розповіла: розподілятимуть допомогу між місцевими за потребами. Більше будматеріалів отримають ті, чиї будинки пошкоджені сильніше.

«З першого дня повномасштабного вторгення Росії ЕРАМ підтримує країну. Вже надали допомоги на понад 300 млн гривень. Основні напрямки, на яких  фокусуємось, це гуманітарна допомога, медицина, спорядження для захисників, освіта та волонтерство. Вдячні за нагоду підтримати мешканців Нікопольської громади. «Гуртуємось і працюємо» – це наш своєрідний девіз», – зазначив керівник дніпровського офісу ЕРАМ Україна Артем Нікутов.

У Червоногригорівській громаді агресор пошкодив понад 1 тис будинків.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook