ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «Газмережі» інформує про проведення ремонтних робіт у липні 2023 року

У зв'язку з виконанням ремонтних робіт на системі газопостачання Дніпра та Дніпровського району спеціалістами Дніпровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» у липні поточного року буде тимчасово обмежено розподіл природного газу для мешканців ряду житлових будинків. Адреси таких будинків можна переглянути за посиланням:

https://cutt.us/NISZO

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ

Відновлення подачі газу буде виконано після закінчення регламентних робіт. При цьому споживачам необхідно забезпечити доступ працівникам газової компанії в кожне газифіковане помешкання. Це обумовлено вимогами пункту 7.17 Правил безпеки систем газопостачання, у якому зазначено, що усі об'єкти систем газопостачання і газове обладнання перед їх підключенням до діючих газопроводів, а також після ремонту підлягають зовнішньому огляду і опресовуванню повітрям. Пуск газу в газопровід без його зовнішнього огляду та контрольного опресовування не допускається.

Нагадуємо, що усі роботи з модернізації та реконструкції системи газопостачання фінансуються за рахунок тарифу на розподіл блакитного палива. Саме тому вчасна оплата споживачами послуг з доставки газу забезпечує комплексне проведення редизайну газових мереж у встановлені терміни.

Сплачувати за послуги з розподілу блакитного палива побутові клієнти Дніпровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» мають щомісяця до 20 числа за наступними реквізитами:

  • ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»
  • код ЄДРПОУ 45087207
  • п/р UA463054820000026037301034216 в АТ «Ощадбанк»

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки клієнтів Дніпровської філії «Газмережі» залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються на 0310.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook