ГоловнаCуспільство

Дніпровські газовики відновлюють газопостачання після чергового ракетного удару

У ніч на 24 червня ракета російських окупантів влучила у житловий сектор Дніпра. Внаслідок влучання більше тисячі приватних домоволодінь зашились без газопостачання.

З метою безпечного відновлення доставки блакитного палива мешканцям спеціалісти Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» оперативно виконали комплекс аварійно-відновлювальних робіт. Фахівці здійснили заміну пошкодженої ділянки розподільного газопроводу низького тиску протяжністю 30 м, відновили його ізоляційне покриття та провели комплексно-приладове обстеження заміненого газогону.

Відновлення розподілу газу буде виконано сьогодні, 28 червня, після проведення візуального огляду внутрішніх та зовнішніх газопроводів споживачів та контрольного опресування згідно до вимог Правил безпеки систем газопостачання.

«Попри постійні атаки окупантів на енергетичну систему нашої держави та громадську інфраструктуру, персонал експлуатаційних підрозділів Дніпровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» та бригади аварійно-диспетчерської служби «104» в цілодобовому режимі продовжують здійснювати усі заходи, необхідні для утримання в справному технічному стані об’єктів газорозподільної системи. Наші фахівці мужньо працюють для забезпечення сталого та безаварійного розподілу газу мешканцям Дніпра та Дніпровського району»,-зазначають у прес-службі компанії.

Тримаємо енергетичний фронт регіону! Переможемо ворога разом!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook