ГоловнаCуспільство

Легендарній бригаді передали три потужні машини та 20 дронів

Технічне підсилення для однієї з легендарних бригад, у якій здебільшого служать мешканці Дніпропетровщини. Сьогодні їй передали 20 безпілотників. А ще – ключі від трьох машин. Потужні всюдиходи для облаштування пунктів управління воїнами, котрі знаходяться у бою. Ключі від них оборонцям вручив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

«Трьома потужними всюдиходами та 20 дронами підсилили одну з легендарних бригад. Ту, яка на найгарячіших лініях фронту. Ту, в якій здебільшого мешканці нашого регіону, – зауважив начальник ОВА Сергій Лисак. – Допомога від свідомого бізнесу. Потужних помічників, які постійно підтримують військо. За таку позицію – повага і величезна вдячність! Разом ми нездоланні! А з такими Героями, як наші, – приречені на Перемогу».

Автівки, передані оборонцям, дизельні та повнопривідні. Серед їх переваг й декілька варіантів живлення. А це неабияк важливо для команд управління воїнами у бою.

«Машини для роботи пересувного пункту управління, який має бути на постійному зв’язку з підрозділами, котрі виконують задачі на передовій. Наприклад, якщо це розвідка, то у ній сидітимуть кілька людей. Вони збирають інформацію про виявленого противника і одразу передають керівництву для прийняття рішення, – пояснив командир бригади Павло. – З такою технікою зможемо розгорнути ці пункти оперативно».

Не бувають на фронті зайвими і дрони, додав він. «Пташки» для розвідки, коригування вогню та супроводу штурмових груп.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook