ГоловнаCуспільство

АТ "Дніпропетровськгаз" розширює кордони: створено офіційний телеграм-канал для мешканців Дніпропетровщини

Нещодавно Дніпропетровськгаз оголосив про відкриття офіційного телеграм-каналу і запрошує усіх, хто ще не доєднався — https://t.me/DNIEPROPETROVSKGAZ!

Тепер споживачі Дніпропетровщини можуть отримувати всю актуальну інформацію, новини щодо сервісів та роботи газорозподільної компанії прямо у телеграмі.

З нагоди відкриття, АТ "Дніпропетровськгаз" запровадило мовний проєкт, в якому мають змогу брати участь усі підписники офіційного телеграм-каналу компанії. Користувачі можуть не тільки дізнатися останні новини, а й удосконалити українську мову. Завдання у рубриці #ЛінгвоГАЗетка публікуються кожного вівторка, четверга та суботи.

За результатами навчання протягом найближчого місяця, Дніпропетровськгаз вирішив нагородити найактивніших підписників спільноти брендованими подарунками. Деталі за посиланням — https://t.me/DNIEPROPETROVSKGAZ/262.

Дніпропетровськгаз продовжує розвиватися та йти в ногу з часом! Приєднуйтесь до каналу і будьте завжди у курсі останніх подій у сфері розподілу газу області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook