ГоловнаCуспільство

Алгоритми дій у разі надзвичайних ситуацій та оновлення закладів: Дніпро готується до можливого відкриття шкіл

Семінари з ДСНС та директорами шкіл, ремонти навчальних закладів та укриттів: Дніпро готується до можливого відкриття шкіл. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила заступниця міського голови Дніпра, директорка департаменту гуманітарної політики ДМР Ксенія Сушко. Вона зазначає: зараз цей процес набагато складніший та відповідальний. 

Окрім ремонтів навчальних закладів, наразі триває кропітка робота щодо чіткої організації освітнього процесу, розробки алгоритмів взаємодії між закладами освіти, синхронізація навчальних планів закладів освіти, мистецьких і спортивних шкіл.

«Готуємося, щоб у ці важкі часи діти мали змогу піти до школи!» — зазначає Ксенія Сушко. 

Крім цього, департамент гуманітарної політики ДМР постійно проводить семінари з директорами шкіл. Кожного керівника навчального закладу готують до того, аби знали, як убезпечити дітей, організувати надійність і стабільність у навчанні. Також розробляють і алгоритми дій у разі надзвичайних ситуацій. 

На семінари з директорами шкіл запрошують представників Дніпропетровської обласної санітарно-епідеміологічної станції та Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook