ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз модернізує критично важливу інфраструктуру у Нікопольському районі

АТ «Дніпропетровськгаз» продовжує невтомно працювати та здійснювати важливі роботи на газових мережах області задля безперебійного та безаварійного розподілу газу для мешканців регіону. Стабільний розподіл блакитного палива споживачам Дніпропетровщини залишається пріоритетним завданням для газорозподільної компанії, навіть в умовах війни.

Фахівці Дніпропетровськгазу завершили перший етап робіт на газорегуляторному пункті Нікопольського району. Спрацьоване обладнання вже замінено на нову лінію редукування. Старе устаткування експлуатувалося більше півстоліття. 

Сучасне обладнання підвищить безпеку використання природного газу у побуті та забезпечить якісний розподіл газу для майже 1,7 тис. споживачів населеного пункту Нікопольщини.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом РГК, активно застосовує інноваційні методи та системи провідних європейських партнерів. Під час війни газовики області продовжують модернізацію системи газопостачання та підготовку мереж до майбутнього опалювального сезону.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook