ГоловнаCуспільство

По вул. Князя Володимира Великого оновлюють пішохідну зону за сучасними європейськими стандартами

У Дніпрі продовжують оновлювати пішохідні зони. Завдяки таким реконструкціям Дніпро наближають до європейських стандартів. Цього разу ремонтують ділянку по вул. Князя Володимира Великого, у районі буд. 13. Роботи виконують за сучасними європейськими стандартами та з дотриманням норм доступності. Саме на цьому наполягає міський голова Борис Філатовпередають у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Ремонтуємо пішохідну зону. Це продовження тротуару, який зробили на вул. Воскресенській раніше. Планується відремонтувати ділянку аж до школи. Укладемо близько 400 квадратних метрів нового асфальтового покриття та біля 500 квадратних метрів нової тротуарної плитки, з них близько 50-ти — тактильної. Також улаштуємо близько 300 метрів нових бордюрів та зробимо велосипедну доріжку, яка стане логічним продовженням з вул. Воскресенської. А ще демонтуємо тут трубу уздовж ділянки, аби територія була цілком доступною для пересування. Беремо приклад з європейських міст, де дуже розвинена доступність пішого пересування містом, на велосипеді», - зазначив начальник інспекції з питань благоустрою ДМР Руслан Мороз.

Дніпрянка Наталія радіє ремонтним роботам і додає: «Ця тротуарна дорога була вже геть поганою. А зараз її ремонтують, і це просто чудово. Комфортно буде пересуватися усім, тим більше і школа поруч. Приємно, що у місті роблять такі важливі справи для людей».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook