ГоловнаCуспільство

Дніпру від Данії. Місто отримало 5 сучасних екскаваторів

Потужні, сучасні та багатофункціональні – нові екскаватори, які Данія передала Дніпру. Поповнення автопарку комунальної техніки відбулося у рамках реалізації проєкту UNOPS. П ро це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Екскаватори багатофункціональні. Ними можна копати канави для прокладання трубопроводів, ліквідовувати аварійні ситуації, а ще можна вільно навантажувати сміття – тут такі ковші, до яких ручна лопата і не потрібна. Він сам все робить», - розказує директор департаменту благоустрою та інфраструктури міста ДМР Олексій Самійлик.

Першим випробував нову техніку співробітник комунального підприємства Ростислав Тім. Водій з багаторічним досвідом роботи не приховує свого захоплення від екскаватора.

«Вони класні. Мені як водію комфортно в кабіні. По функціоналу дуже хороші. Ці екскаватори дуже добре допоможуть взимку справлятися з розчищенням снігу на дорогах міста», - коментує комунальник.

До роботи техніка стане найближчим часом, щойно будуть оформлені відповідні документи.

Нагадаємо. З початку повномасштабного вторгнення Данія усіляко підтримує Україну і наш регіон зокрема. Після трагедії на Каховській ГЕС п’ять громад Дніпропетровщини отримали водовози.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook