ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» готує газорозподільну систему Дніпра та Дніпровського району до проходження нового опалювального сезону

Фахівці компанії продовжують роботи з модернізації газових мереж міста і встановили новий, сучасний ШГРП українського виробництва. Він забезпечить стале газопостачання мешканців близько 20 приватних домоволодінь Шевченківського району.

Для споживачів газу новітні ШГРП це:

  • захист газоспоживаючого обладнання від коливань тиску
  • додаткове очищення газу від дрібнодисперсних частинок.

Критично важливі заходи з модернізації системи газопостачання Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» виконує за кошти, які дніпряни сплачують за доставку газу.

Працівники компанії дякують усім споживачам, які вчасно здійснюють оплату за розподіл газу. Це Ваш вклад у забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Дніпра та Дніпровського району в опалювальний період 2023-2024 років.

Нагадаємо, що з 1 червня 2023 року розрахунки за доставку газу необхідно здійснювати за новими реквізитами Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ»:

  • ДНІПРОВСЬКА ФІЛІЯ ТОВ «ГАЗОРОЗПОДІЛЬНІ МЕРЕЖІ УКРАЇНИ»
  • код ЄДРПОУ 45087207
  • п/р UA463054820000026037301034216 в АТ «Ощадбанк»

(для побутових споживачів)

Зверніть увагу!

У призначенні платежу слід обов'язково вказати ПІБ платника, особовий рахунок та адресу газифікованого домоволодіння. Особові рахунки клієнтів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» залишаються незмінними. Вони десятизначні та починаються на 0310.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook