ГоловнаCуспільство

Їхня професія – рятувати життя: медиків Дніпропетровщини відзначили вітальними листами та подяками

Сьогодні своє професійне свято відзначають медики. Люди, які щодня боронять та рятують життя. Начальник ОВА Сергій Лисак зустрівся з ними. Подякував за те, що тримають свій пост, і вручив відзнаки. 

«Цьогоріч вперше відзначаємо їхній день 27 липня. Медики України. Подякував великій команді, яка працює в нашій області. Зараз їм складніше, ніж будь-коли. Величезне навантаження – в тилу. Щоденний ризик – на передовій. Багато хто з них зустрічає професійне свято у самому пеклі війни. Та вони тримають свій пост попри все. Творять нашу Перемогу і рятують життя!» – сказав начальник ОВА Сергій Лисак.

Мрію лікувати пані Наталія виношувала із самого дитинства. Каже – часто хворіла, а тому бажала навчитися допомагати людям одужувати. Відтак у професії вже понад 20 років.

«Старша дочка на початку повномасштабної війни питала, чому ми не виїжджаємо. Відповіла – отам люди стоять за двісті кілометрів і воюють. Якби вони тікали, то що було б з нами. Тому й я, як лікар, залишаюся у своїй країні. Допомагати – це мій громадянський обов’язок», – поділилася завідувачка терапевтичного відділення одного з медзакладів області Наталія Черевкова. 

У професійне свято медиків регіону запросили в ОВА. Очільник Дніпропетровщини Сергій Лисак подякував їм за те, що тримають свій пост, та вручив відзнаки.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook