ГоловнаCуспільство

У Новомосковську надзвичайна ситуація: вода у системі газопостачання

Через несанкціоноване втручання у газову мережу мешканця багатоповерхівки у Новомосковську - без газу залишились 50 квартир.

Надзвичайна ситуація сталася у суботу. Бригада аварійників Дніпропетровськгазу одразу виїхала на виклик та припинила розподіл газу на даний будинок.

Газовики виявили самовільне втручання у газову мережу, як наслідок, замість блакитного палива до системи газопостачання потрапила вода.

Зараз на місці працюють метрологи, група відділу технічного обслуговування і група з припинення та відновлення газопостачання Новомосковського відділення Дніпропетровськгазу: обстежують всю внутрішньобудинкову систему газопостачання, зливають воду, аби просушити мережі та знімають на повірку прилади обліку газу. 

Розподіл блакитного палива буде відновлено після ліквідації всіх наслідків аварійної ситуації. Фахівці АТ "Дніпропетровськгаз" докладають для цього максимум зусиль.

І вкотре нагадуємо, самовільне втручання у мережу газопостачання категорично заборонене та небезпечне для здоров'я і життя споживачів! Якщо вам необхідно замінити газове обладнання, провести ремонт чи встановлення – зверніться до спеціалістів АТ "Дніпропетровськгаз", у яких є спеціальне обладнання, необхідні дозвільні документи та багаторічний досвід.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook