ГоловнаCуспільство

Дрони та інша техніка: військовим на передовій доправили чергову партію устаткування від Дніпра

Дніпро продовжує забезпечувати військових на фронті необхідним оснащенням. 4 серпня мер Борис Філатов доправив на передову чергову партію дронів, автомобільних станцій та іншої техніки. Їх отримали бійці батальйону «АРЕЙ» Української Добровольчої Армії та 128-ї бригади. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради. 

«Сьогодні я в батальйоні «АРЕЙ» Української Добровольчої Армії. Саме у тих хлопців, що напередодні разом із морською піхотою героїчно взяли штурмом Старомайорське.Там не лишилося жодного вцілілого будинку. Я побачив це на власні очі. А потім ми поїхали до рідної 128-ї ТрО. Відсипати від Дніпра ніштяків», — повідомив Філатов. Від українських захисників він отримав «Лицарський Хрест УДА». 

Розповідаючи про атмосферу на передовій, Філатов також поділився історією одного з військових на імʼя Сашко, котрий після початку великої війни повернувся з-за кордону, де залишив успішну кар’єру кухаря, та пішов служити до ТрО:

«Сьогодні годує не буржуїв, а пацанів на «нулі» зі 128-ї бригади. Але у Сані є мрія. Відкрити ресторан високої української кухні. І здобути зірку «Мішлен». Повертайся, Саню. З Перемогою. Я зроблю все, щоб твоя мрія збулася», — написав мер Дніпра у своєму фейсбуці.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook