ГоловнаCуспільство

Була аварійною, стане безпечною: мешканці  12 кварталу вдячні за ремонт внутрішньоквартальної дороги

У Дніпрі триває велике оновлення внутрішньоквартальних доріг. Роботи виконують за заявками мешканців. Цього разу дорожня бригада працює на ж/м 12 квартал. Ремонтують дорогу у дворі за адресою: вул. Гладкова, 27, 31. Після оновлення пересування для водіїв і пішоходів буде безпечним.

За завданням міського голови Бориса Філатова – підхід у ремонтах лише комплексний.

«Як і на інших локаціях застосовуємо комплексний підхід у таких ремонтах. Замінюємо бордюрний камінь, покриття на тротуарах, підходах до під’їздів із пониженнями для маломобільних. А ще тут улаштовуємо три паркувальні кишені. Нині проводяться підготовчі роботи до асфальтування. До кінця тижня плануємо цілком усе закінчити. По цій локації було звернення від мешканців до міського голови Бориса Філатова щодо ремонту дороги у їхньому дворі. Роботи виконуємо відповідно до звернень мешканців як до очільника міста, так і депутатського корпусу, на гарячу лінію мерії. Усі звернення акумулюємо і вносимо до відповідного переліку ремонтів», – розповів начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов.

Він також додав: «З початку року у місті відремонтовано 20 внутрішньоквартальних доріг. Ще на понад 10-ти локаціях роботи тривають. Як тільки закінчуємо один двір, за заявками мешканців, переходимо на інший у тому ж мікрорайоні. На 12 кварталі нещодавно закінчили відповідні роботи на вул. Козака Мамая, 12-14 та вул. Інженерній, 12. За останні п’ять років відремонтували внутрішньоквартальні дороги  у більше ніж 600 дворах. Цього року плануємо ще зробити понад 100 дворів. Масштабуватимемо у таких ремонтах і надалі».

Представник дорожньої бригади Дмитро Балясний розповідає: «Почали роботу тут 27 липня. У бригаді нашій 13 осіб. Уже замінили бордюр, готуємося до асфальтування. Сьогодні укладатимемо новий асфальт на тротуарах. А ще зробили водовідведення на тих ділянках, де воно було поганим. У цілому на цій локації укладемо близько 1 000 квадратних метрів нового асфальту».

Місцева мешканка Олена радіє ремонту дороги у дворі.

«Тут вже було багато ям, вибоїн. А зараз нам цілком ремонтують дорогу, тротуари. Ще і стоянку для машин зробили. Ми, мешканці, дуже вдячні!».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook