ГоловнаCуспільство

Фахівці Дніпропетровськгазу відновили газопровід після артилерійського обстрілу Нікопольщини

Природний газ і надалі залишається невід'ємним ресурсом для підтримання добробуту мешканців Дніпропетровщини. Саме тому спеціалісти Дніпропетровськгазу, інколи навіть ризикуючи власним життям, щоденно стежать за станом газорозподільної системи області та відновлюють її після атак з боку РФ.

Днями окупанти вкотре обстріляли Нікопольщину. У результаті обстрілу був пошкоджений розподільчий надземний газопровід низького тиску діаметром 57мм.

Працівники АТ «Дніпропетровськгаз» миттєво виїхали на місце влучання, локалізували витоки природного газу і швидко відновили газорозподіл до споживачів Нікопольського району. 

Так, протягом повномасштабного вторгнення через активні бойові дії, газовики успішно ліквідували понад 1,5 тис. пошкоджень газопроводів, які були спричинені ворожими снарядами й осколками, і відновили газопостачання для майже 6 тис. споживачів.

Щоденно, у надскладних умовах, співробітники Нікопольського відділення Дніпропетровськгазу працюють задля безпечного та безперебійного розподілу блакитного палива. Велика подяка за їхні неустанні зусилля та відданість виконанню надзвичайно важливої роботи.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook