ГоловнаCуспільство

Ремонт приміщення, покрівлі, гідроізоляція підлоги: у Дніпрі усувають аварійність у спортивних школах

У Дніпрі дитячо-юнацькі спортивні школи готують до нового сезону тренувань. У ДЮСШ проводять поточні ремонти. У дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву з кульової стрільби № 1 усувають аварійність від підтоплення навесні. Після ремонту тут стане цілком безпечно і комфортно,  повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

За словами начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики міськради Олександра Осипова, згадана спортивна школа є однією з найкращих в Україні з кульової стрільби. Близько 300 вихованців займаються тут. Попри повномасштабну війну вони демонструють дивовижні результати на всеукраїнських і міжнародних змаганнях. 

«Було ухвалено рішення у цій спортивній школі зробити поточний ремонт. Йдеться про оновлення покрівлі, ремонт приміщень усередині та гідроізоляцію підлоги. Плануємо, що наші спортсмени увійдуть у новий сезон тренувань уже в оновленому закладі. Також ще буде ремонт у трьох міських ДЮСШ. У спортивній школі № 6 (дзюдо та фехтування) та спортивній школі з кінного спорту відремонтують аварійну покрівлю. А у спортивній школі № 9 (відділення шахів) виконують поточний ремонт приміщення», – розповів Олександр Осипов. 

Директорка дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кульової стрільби № 1 Надія Пущенко додає: «Навесні через повінь наш заклад підтопило. Після цього з’явився грибок на стінах, піднялася підлога. Тож звернулися до департаменту гуманітарної політики міськради, аби у школі зробили ремонт. Щоб нашим юним спортсменам було безпечно і комфортно. Серед іншого нам зроблять нову підлогу, піднімуть її на 10-20 см, оновлять стіни».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook