ГоловнаCуспільство

Нові позашляховики «Toyota», тепловізори і техніка — Філатов показав чергову партію устаткування, відправлену оборонцям 

Дніпро продовжує забезпечувати військових на передовій автівками, дронами та іншою технікою. Місто щотижня доправляє необхідне на фронт. Нині військові забирають чергову партію новеньких машин — ще п’ять японських пікапів «Toyota Hilux» та один позашляховик «Toyota Prado». Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Потрібні і великі автомобілі, і легкові. Для кожного з них знайдеться робота», — наголошує український армієць Олександр. 

Також оборонці отримали тепловізори, комплекти акумуляторів до радіостанції, а ще — підсилювачі сигналу і низку компʼютерної техніки. 

«У такі часи країна об’єднується заради Перемоги. Техніка нова, ефективна, вона виконує свої завдання за призначенням. Тому саме такими справами, я вірю, ми переможемо. Усі вірять. Слава Україні!» — зазначає військова Олена. 

Зі свого боку, мер Дніпра Борис Філатов підкреслив: місто і далі доправлятиме українським оборонцям усе необхідне, адже війна триває, тож системна підтримка бійців залишається ключовою в цій реальності. 

«Передаємо додаткову партію допомоги нашим оборонцям. Дуже сумно, коли ми відправили вже 650 автівок нашим оборонцям — з них десь половина це кросовери та джипи, – а на 651-му джипі почали ставити дурні питання. Тому сьогодні наш такий маленький внесок у Перемогу. Далі купуватимемо і пікапи, і джипи, і вантажівки», — сказав Філатов.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook