ГоловнаCуспільство

Газовики Дніпропетровщини за минулий тиждень опрацювали більше 900 викликів по регіону

Фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» 24/7 працюють по всьому регіону задля стабільного та безпечного розподілу газу клієнтам. Газовики виконують ремонти газопроводів, у тому числі після ворожих обстрілів, відновлюють газопостачання для споживачів, проводять поточні роботи на газових мережах.  

Так, за останній тиждень бригади АДС компанії здійснили 936 виїздів на виклики по області, із них: 668 випадків – повідомлення про запах газу у помешканні та на вулиці, ліквідація 778 витоків газу, 4 пожеж, де необхідно було оперативне перекриття розподілу газу на мережах. 

Якщо відчули запах газу — одразу повідомте про це аварійну службу за номером "104". Відкрийте вікна та двері, щоб організувати провітрювання будівлі/квартири. Вийдіть із загазованого приміщення та не пускайте людей всередину до приізду аварійників. 

АТ "Дніпропетровськгаз" дякує усім клієнтам компанії, які вчасно сплачують за доставку блакитного палива. За ці кошти фінансується придбання матеріалів, обладнання для якісного та швидкого обслуговування системи газопостачання регіону, оплачується праця газовиків та податки у бюджети різних рівнів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook