ГоловнаCуспільство

Прийом документів на отримання іменної стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля триватиме до 11 вересня

У Дніпрі розпочато прийом документів на отримання іменної стипендії міського голови активній молоді імені Олександра Поля. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

За словами заступника директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради Сергія Луденського, відповідний прийом документів проводиться двічі на рік. Зараз стартував другий етап на визначення 50 стипендіатів за звітний період лютий – липень 2023 року. Прийом документів триватиме до 11 вересня. 

«Стипендія виплачується за активність кандидатів, зокрема й за реалізацію різних молодіжних ініціатив, активність у культурному напрямі тощо. Її мають право отримати громадяни України віком від 14 до 35 років (молодь), які мешкають у Дніпрі. Є окремі категорії для студентів закладів вищої освіти, громадських організацій (діяльність яких пов’язана з розвитком молодіжної політики у місті), Молодіжної ради Дніпра. Квота для них – 35 осіб. Квота для коледжів, технікумів, закладів загальної середньої чи позашкільної освіти – 15 осіб», — розповів під час брифінгу 21 серпня Сергій Луденський.

Він також додав: «Серед необхідних документів: копія паспорта, ідентифікаційного коду, характеристика, подання, рекомендаційні листи, фото- та відеозвіти. Ознайомитися чи уточнити інформацію можна на офіційних сторінках департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання у соцмережах  (https://www.facebook.com/molod.npvhttps://instagram.com/molodpatriot?igshid=YmMyMTA2M2Y=). Комунікація також через пошту департаменту: molod.npv.dmr@gmail.com.

Рекомендуємо завчасно подавати документи, не відкладаючи це на останні дні, аби можна було відредагувати, оскільки часто виникають помилки чи неточності. Документи приймаються у друкованому вигляді до департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75, каб. № 317».

Нагадаємо, торік стипендії активній молоді міста було збільшено. Для бакалаврів, спеціалістів та магістрів, а також представників громадських об’єднань та Молодіжної ради Дніпра виплата становить 14 тис. грн замість 11 тис. грн раніше. Для студентів технікумів, ліцеїв, коледжів, професійних технічних училищ, учнів шкіл, закладів позашкільної освіти — 10 тис. грн (було 7 900 та 8 400 грн).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook