ГоловнаCуспільство

Модернізація газової мережі: у Новомосковському районі газовики встановили два нові ШГРП

АТ "Дніпропетровськгаз" перед початком опалювального сезону продовжує оновлювати газорозподільну систему області за допомогою сучасного обладнання, в якому використовуються комплектуючі від європейських партнерів.

Нещодавно спеціалісти Новомосковського відділення компанії виконали заміну старих шафових газорегуляторних пунктів на сучасні українського виробництва.

У селі Олександрівка фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» встановили новий ШГРП для регулювання тиску блакитного палива понад 100 клієнтам компанії на заміну зношеному обладнанню, яке пропрацювало 32 роки.

У селі Шевське газовики замінили застарілий ШГРП на сучасний, який забезпечить стабільність подачі природного газу для майже півсотні споживачів блакитного палива даного населеного пункту. 

Новітнє обладнання має кілька ступенів захисту, мінімізує витоки газу та аварії, а також є значно простішим в обслуговуванні. Сучасні шафові газорегуляторні пункти підтримують тиск газу на заданому рівні, необхідному для безпечного та безперебійного розподілу блакитного палива споживачам Дніпропетровщини.

АТ «Дніпропетровськгаз» працює на благо мешканців Дніпропетровської області!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook