ГоловнаCуспільство

Які функції покладено на Оператора ГРМ Дніпровську філію «ГАЗМЕРЕЖІ»?

З 1 червня 2023 р. згідно з Постановою НКРЕКП № 971 від 31 травня 2023 р. господарську діяльність з розподілу газу у Дніпрі Дніпровському районі здійснює Дніпровська філія ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ».

Структурними підрозділами та виробничо-експлуатаційними службами філії забезпечується своєчасне проведення технічного обслуговування та ремонту газорозподільних мереж та споруд на них, оперативна локалізація та усунення аварійних ситуацій; постійно впроваджуються сучасні технології, починаючи з комп’ютеризації основних процесів – від обліку використаного газу до контролю за роботою газорозподільних пунктів та інших технологічних станцій, бухгалтерського і фінансового обліку, використовуються сучасне обладнання та пристрої, забезпечується безаварійна експлуатація систем газопостачання.

Своїм клієнтам Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» пропонує:

  • видачу технічних умов організаціям та приватним особам на газифікацію промислових та житлових об’єктів;
  • видачу технічних умов на реконструкцію системи газопостачання;
  • роботи з приєднання та здійснення пуску газу в газопровід;
  • виконання робіт по усуненню витоків газу, перемонтажу, підключенню та відключенню газових приладів;
  • проектування та будівництво газорозподільних мереж;
  • проведення технічного нагляду за монтажем газорозподільних мереж та газового обладнання згідно з нормативними документами та Правилами безпеки систем газопостачання;
  • встановлення, ремонт, монтаж/демонтаж, повірка побутових і промислових лічильників;
  • погодження проектної документації, контроль за якістю зварювальних та ізоляційних робіт;
  • монтаж та капітальний ремонт засобів захисту підземних газорозподільних мереж від корозії та багато іншого.

Не дивлячись на широкий спектр послуг, які надає Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ», ключова задача персоналу підприємства – забезпечення безперебійного та безаварійного надання послуг з розподілу природного газу для дніпрян. Спеціалісти нагадують, що природний газ - це не тільки товар першої необхідності, але і джерело підвищеної небезпеки. Тому в ситуації, коли мова йде про безпеку людей, компроміси неприпустимі. Ми закликаємо наших клієнтів до співпраці та робимо все можливе задля забезпечення комфорту та затишку у газифікованих домівках.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook