ГоловнаCуспільство

Більше 900 заявок по області відпрацювали аварійники Дніпропетровськгазу за минулий тиждень

Спеціалісти Дніпропетровськгазу щодня продовжують працювати у посиленому режимі та забезпечувати стабільну роботу газорозподільної системи регіону. Аварійно-диспетчерська служба оперативно реагує на термінові заявки споживачів та виїжджає на місце виклику у будь-який час доби.

При виявленні природного газу у небезпечних концентраціях у приміщенні бригада АДС має негайно відключити газопровід від системи газопостачання та евакуювати людей з небезпечної зони.

Протягом минулого тижня працівниками АДС було відпрацьовано всі 923 заявки й локалізовано виявлені аварійні ситуації: із них майже 700 повідомлень про запах газу, усунення 785 витоків газу, 10 пожеж, де необхідно було оперативне перекриття розподілу блакитного палива на мережах.

У разі виявлення запаху природного газу — одразу телефонуйте за номером «104».

Газорозподільна компанія Дніпропетровщини закликає споживачів газу області не втручатись самовільно у роботу газових мереж, оскільки такі дії можуть призвести до аварійних ситуацій та нещасних випадків. 

АТ «Дніпропетровськгаз» висловлює подяку кожному клієнту компанії за вчасні розрахунки за доставку енергоресурсу. Саме за ці кошти забезпечується діяльність аварійно-диспетчерської служби та інших служб компанії, виконуються усі необхідні аварійно-відновлювальні роботи, здійснюється модернізація газової системи регіону та проводиться ремонт, у тому числі після ворожих обстрілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook