ГоловнаCуспільство

Газовики області пройшли навчання з попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів

Днями в Магдалинівці півсотні працівників АТ "Дніпропетровськгаз" прослухали лекцію-тренінг від представників міжнародної гуманітарної організації Handicap International - Humanity & Inclusion.

На заході зібралися газовики служби ГРП/ШГРП, КПО, ГЕМ, ВТО, служби обліку інспектування, контролю за виробництвом, фахівці відділу метрології, лабораторії, водії автотранспорту та виробничо-технічне управління.

Представники організації розказали про ризики, пов’язані з вибухонебезпечними предметами. Цінні знання допоможуть газовикам регіону, як представникам підприємства критичної інфраструктури, йти на випередження, адже озброєні інформацією щодо мінних пасток: протипіхотну, протитранспортну, розтяжку, чи гранату. 

З 24 лютого 2022 року Handicap International / Humanity & Inclusion, яка є незалежною організацією зі штаб-квартирою у Франції та Бельгії, що працює для надання підтримки соціальної ізоляції, конфліктів і надзвичайних ситуацій, почала працювати по Україні, у тому числі в Дніпропетровській області.

АТ «Дніпропетровськгаз» продовжує співпрацю з організацією Handicap International - Humanity & Inclusion, і надалі планує проводи такі заходи з іншими працівниками по області.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook