ГоловнаCуспільство

2,5 тис. квадратних метрів нового асфальту та 800 метрів бордюрів: на просп. Поля ремонтують внутрішньоквартальну дорогу

У Дніпрі триває оновлення внутрішньоквартальних доріг. Роботи виконують за заявками мешканців. Підхід у ремонтах лише комплексний. Це основна вимога мера Бориса Філатова.  Цього разу дорожня бригада працює у дворі за адресою: просп. Поля, 135, 137. Пересування для водіїв і пішоходів після оновлення буде безпечним, зазначають у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Це один великий двір, він закільцьований. Навкруги п’ять будинків. Зняли старий асфальт. Дорожня бригада асфальтує підходи до під’їздів. Улаштували нові паркувальні кишені. Окрім нового покриття, ще й нові бордюри. У підсумку йдеться про 2,5 тис. квадратних метрів нового асфальту та 800 метрів бордюрів. Роботи плануємо закінчити за два тижні. З початку року внутрішньоквартальні дороги зробили за 30-ма адресами. Нині на 10 локаціях роботи тривають чи на завершальній стадії», – розповів начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури ДМР Дмитро Коробов.

Представник дорожньої бригади Руслан розповідає: «Зняли старий асфальт, поставили нові бордюри і укладаємо нове асфальтове покриття. Зараз працюємо на підходах до під’їздів». 

Місцева мешканка Ірина радіє ремонту дороги у дворі. Вона часто тут гуляє зі своїми маленькими синами Марком та Матвієм.

«Дороги у дворі вже майже не було. Величезні ями. Біля нашого під’їзду взагалі навіть машиною під’їхати неможливо вже було, а тим паче з візочком. Звісно, дуже зраділа, коли нам стали робити дорогу. Зараз ще роботи тривають. Готові потерпіти незручності, розуміючи, що невдовзі отримаємо гарні оновлення. Ще й паркувальні кишені зробили. Дуже вдячні!» — додає пані Ірина.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook