ГоловнаCуспільство

АТ «Дніпропетровськгаз» вітало відданих газовиків компанії із професійним святом

Голова правління АТ "Дніпропетровськгаз" Олег Мельник привітав з Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України працівників компанії на урочистій церемонії.

На святковому заході колектив газорозподільної компанії регіону отримав відзнаку від начальника головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області генерал-майора служби цивільного захисту Юрія Корецького за вагомий внесок у захист критичної інфраструктури та забезпечення стабільного розподілу газу Дніпропетровщині.

Разом з тим, керівництво підприємства та об'єднана профспілкова організація АТ «Дніпропетровськгаз» відзначили 28 фахівців головного офісу, а також Кам’янського, Нікопольського, Павлоградського, Новомосковського відділень газорозподільної компанії почесними званнями «Ветеран праці», «Заслужений ветеран праці». 

Окрім цього, Укргазпрофспілка відзначила подяками та почесними грамотами за багаторічну сумлінну працю і високий професіоналізм газовиків Дніпропетровськгазу.

АТ «Дніпропетровськгаз» пишається своїми фахівцями, які працюють на благо суспільства, забезпечуючи населення необхідним енергоресурсом.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook