ГоловнаCуспільство

Гарантія безпеки: Дніпропетровськгаз встановив ще один ШГРП для мешканців Кам’янського району

Газорозподільна компанія Дніпропетровщини працює у посиленому режимі, задля підготовки газових мереж до опалювального періоду. Усі роботи проводяться для підвищення безпеки у домівках споживачів газу області, а також стабільного і безаварійного розподілу блакитного палива. 

Так, спеціалісти Кам'янського відділення Дніпропетровськгазу замінили ще один застарілий шафовий газорегуляторний пункт у регіоні. Застаріле обладнання було в роботі майже 30 років. На місце зношеного обладнання встановили нове газове устаткування українського виробництва.

Новий ШГРП регулює тиск газу для 15 домоволодінь приватного сектору одного з сіл Кам'янського району.

Сучасний газорегуляторний пункт шафового типу, на відміну від газового обладнання старої моделі, оснащений комплектуючими європейського походження. Зокрема, високоякісними регуляторами тиску газу. Завдяки італійським складовим ШГРП, клієнти компанії можуть безпечно себе почувати під час аварійних ситуацій, що можуть виникнути на газорозподільних станціях.

Усі роботи на газорозподільних мережах Дніпропетровської області виконуються за рахунок плати за розподіл природного газу.

Кожен платіж — це вклад споживача блакитного палива у підтримання належного технічного стану та надійної роботи газорозподільної системи регіону.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook