ГоловнаCуспільство

Газовики Нікопольщини щодня протягом вересня відновлюють газогони після ворожих обстрілів

Працівники всіх служб Дніпропетровськгазу працюють у посиленому режимі, щоб гарантувати безпеку та безперебійний і безаварійний розподіл блакитного палива споживачам області. 

Зокрема, газовики Нікопольського відділення газорозподільної компанії Дніпропетровської області міцно тримають газовий фронт, незважаючи на постійні обстріли. 

Спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» після російських атак завжди одні з перших прибувають на місце та проводять ремонтно-відновлювальні роботи: усувають витоки блакитного палива, виконують заміну пошкоджених ділянок газогонів тощо.

Цього місяця ні дня без екстренних виїздів. У вересні бригади аварійно-диспетчерської служби компанії виїжджали 21 раз на відновлення пошкоджених газопроводів внаслідок ворожих обстрілів у Нікопольському районі.

Фахівці Дніпропетровськгазу залишаються на своїх робочих місцях 24/7, навіть у складних умовах війни, аби доставляти газ у домівки кожного споживача.

АТ «Дніпропетровськгаз» дякує клієнтам за сплачені послуги доставки газу, адже таким чином споживачі підтримують стале функціонування критичної інфраструктури Дніпропетровщини!Усі газовики у регіоні докладають максимум зусиль, щоб побутові та промислові споживачі мали стабільне газопостачання.

Всі разом тримаємо газовий фронт регіону!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook