ГоловнаCуспільство

«ГАЗМЕРЕЖІ» відтепер здійснюють розподіл газу в Дніпропетровській області

З 1 жовтня 2023 року розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг), здійснює Дніпропетровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Філії ТОВ «Газорозподільні мережі України», які входять до Групи Нафтогаз, отримали ліцензії Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, на ведення діяльності в Дніпропетровській, Івано-Франківській, Вінницькій, Миколаївській, Сумській та Хмельницькій областях.

Основне завдання нових філій — формування безперебійних маршрутів газопостачання від магістральних газопроводів до кінцевого споживача. 

«Наше завдання — розвивати та посилювати стратегічні можливості системи, а не лише «втримувати її на плаву» в умовах ворожих обстрілів», — акцентував очільник Групи Нафтогаз Олексій Чернишов. 

Дніпропетровська філія «Газмережі» працює в штатному режимі та в повному обсязі виконує взяті на себе зобов’язання: здійснює розподіл газу понад 600 тис. споживачів, забезпечує роботу екстреної служби «104», приймає показання і, звичайно, обслуговує газорозподільну систему. Відповідні повноваження компанії надано, згідно з Постановою НКРЕКП №1769 від 29.09.2023 року. Дію ліцензії АТ «Дніпропетровськгаз» на розподіл природного газу припинено. Тариф на розподіл газу для споживачів Дніпропетровщини залишився незмінним – 1,512 з ПДВ за 1 куб.м. 

Загалом по всій державі компанія «ГАЗМЕРЕЖІ» забезпечує потреби 6.6 млн клієнтів силами 14 філій.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook