ГоловнаCуспільство

У Дніпропетровській філії «Газмережі» розповіли, як швидко укласти договір на розподіл природного газу

З 1 жовтня 2023 року згідно з Постановою НКРЕКП №1769 від 29.09.202 року, послуги розподілу природного газу у Дніпропетровській області надає національний оператор – ТОВ «Газорозподільні мережі України» - Дніпропетровська філія «Газмережі». 

Укласти договір можна за спрощеною процедурою: для цього достатньо підписати Заяву-приєднання, яку споживачі отримають разом із жовтневими рахунками. Отже, поставивши підпис на Заяві-приєднанні, і надавши її до Дніпропетровської філії ТОВ «Газмережі», споживач засвідчує свою згоду з умовами договору.

Рекомендуємо споживачам газу області зберегти покрокову інструкцію:

1. Знайдіть документ на внутрішньому боці жовтневої квитанції за розподіл газу; 

2. Перед підписанням Заяви-приєднання перевірте та підтвердіть або внесіть свої дані у відповідні поля: 

► якщо ваші персональні дані збігаються, поставте відмітку біля слова «Підтвердити»;

► якщо ж дані відрізняються або відсутні, внесіть актуальну інформацію у цьому полі та поставте відмітку біля слова «Підтвердити». 

3. Після перевірки персоніфікованих даних поставте свій особистий підпис та дату підписання у відповідні поля у нижній частині Заяви;

4. Від’єднайте Заяву-приєднання від рахунку та передайте її до Дніпропетровської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» найзручнішим способом: 

  • надішліть на поштову адресу компанії: м. Дніпро, 49000, вулиця Шевченка, 2;
  • залиште у спеціальній скриньці у найближчому Центрі обслуговування клієнтів на Дніпропетровщині;
  • передайте контролеру під час його чергового візиту до вашої оселі.

Нагадування для споживачів: договір розподілу природного газу є публічним та однаковим для всіх споживачів і не потребує двостороннього підписання.

Ознайомитися зі змістом договору можна на офіційному сайті НКРЕКП, у газеті «Вісті Придніпров’я» №40 (4143) від 05.10.2023 р. або на сайті газорозподільної компанії https://dnp.grmu.com.ua/ у розділі “Важлива інформація”

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook