ГоловнаCуспільство

Дніпропетровська філія «Газмережі»: які дані треба вказувати під час оплати за розподіл газу

Споживачі Дніпропетровщини час від часу звертаються до газорозподільної компанії з запитанням: чи не «загубились» мої кошти за розподіл газу? Аби уникнути подібних неприємностей, Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує, що під час здійснення платежів обов’язково необхідно:

1.Вказувати номер особового рахунку (він складається з 10-ти цифр та починається на 0320) і адресу, бо в інакшому випадку Ваші кошти «загубляться» у нетрях системи.

Звичайно, газорозподільна компанія знайде усі дані, але для цього споживачу слід буде звертатися до Центру обслуговування клієнтів за місцем проживання на Дніпропетровщині.

2. Стежити за правильністю реквізитів (їх можна знайти в друкованих платіжках або в електронних в особистому кабінеті на сайті https://my.grmu.com.ua/login).

Якщо споживач зробив помилку, йому слід буде звертатися до банку, через який здійснювалася оплату, для відкликання та повернення коштів.

Нагадуємо актуальні реквізити для сплати за розподіл газу споживачам Дніпропетровщини (крім м.Дніпра та м.Кривий Ріг):

Дніпропетровська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України»

ЄДРПОУ 45261177 

АТ “ОЩАДБАНК” 

IBAN: UA023054820000026034300545066

Це прості поради для економії Вашого часу. Дніпропетровська філія «Газмережі» дякує усім клієнтам, які сплачують за розподіл газу – таким чином ви рятуєте опалювальний сезон!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook