ГоловнаCуспільство

1.2 млрд гривень: у Дніпрі розповіли, скільки містяни заборгували за послуги теплопостачання

Дніпряни заборгували за послуги теплопостачання більше 1,2 млрд гривень. Ця сума зменшилась у порівнянні з початком весни цього року. Тоді вона становила 1.6 млрд. Напередодні опалювального сезону у КП «Теплоенерго» нагадали про важливість своєчасної оплати рахунків за тепло.

«Якщо мова про багатоквартирний будинок, ми технічно не можемо припиняти теплопостачання лише боржнику. Але комунальне підприємство може подати позов до суду після 3-х місяців несплати. Тож ми радимо відповідально ставитися до оплати послуг за тепло. В разі, якщо заборгованість вже виникла, є можливість скористатися реструктуризацією боргу», - зазначила Анастасія Сухіна - помічниця директора КП «Теплоенерго».

Реструктуризація боргу дозволяє боржнику сплачувати заборгованість на більш задовільних для платника умовах. Наприклад, меншими платежами. При цьому зникає ризик позову від КП «Теплоенерго». Отримати більш детальну консультацію щодо оформлення реструктуризації можна звернувшись до абонентського відділу КП за адресою вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15-А або за телефонами: 778-59-98, 778-00-56, 778-10-42. Також є можливість проконсультуватися онлайн на офіційній сторінці КП «Теплоенерго» в Facebook - https://www.facebook.com/teploenergodnipro.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook