ГоловнаCуспільство

Навчали оформлювати проєкти на Всеукраїнський конкурс: для молоді Дніпропетровщини провели форум-тренінг

На Дніпропетровщині провели регіональний форум. Він для ініціативної молоді, яка планує долучатися до Всеукраїнського конкурсу кращих практик. Для хлопців та дівчат організували треніг. Розповіли, як правильно підготувати проєкт та оформити заявку на участь. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА. 

Онлайн до зустрічі приєднався заступник міністра молоді та спорту України Владислав Яцук.

«Дніпропетровщина задає тренди. Регіон зазвичай в лідерах за кількістю поданих заявок на конкурс Кращих практик молодіжної роботи. Впевнений, і зараз яскраво презентує свої напрацювання. А їх чимало. Сподіваюсь, що цього року також будуть переможці», – наголосив Владислав Яцук.

Він додав, що міністерство завжди підтримає ініціативних, креативних, активних. Підставить своє дружнє плече

«Молодь – потужна рушійна сила, здатна змінювати світ на краще. Саме їй розбудовувати Україну. А єдиною командою ми взагалі можемо робити неймовірні справи», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Ірина Грицай. 

У форумі взяли участь представники Молодіжної ради при ОВА та місцевих осередків. Для них професійні ментори провели тренінг.    

«Зараз триває прийом заявок на молодіжний «Оскар». Головна нагорода, яка відзначає того, хто робить щось кращим чином. Ми ж вчилися правильно оформлювати проєкти. Бо є така приказка: «вміла готувати та не вміла подавати». Хлопці та дівчата роблять багато крутих і корисних речей, але це треба якісно, коротко описати. Акцентувати на головному», – розповіла тренерка Ольга Шелест.

Представниця одного з молодіжних центрів Наталя каже, збираються командою подаватися на конкурс. Сподіваються на високі результати. Презентуватимуть курс міні-лекцій. Вони на різні теми. Зокрема, програмування, креативність, розвиток особистого бренду.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook