ГоловнаCуспільство

Школярі Павлограду завітали до Дніпропетровської філії «Газмережі» у рамках місячника безпеки (ФОТО)

Дніпропетровська філія «Газмережі» систематично проводить уроки газової безпеки для школярів області. Івенти складаються з теоретичної та практичної частин. Таким чином газовики інформують наймолодших споживачів про важливість правильного користування газовими приладами та небезпеку чадного газу. 

Днями Дніпропетровська філія "Газмережі" у Павлограді відчинила свої двері для учнів 4-го класу ліцею №17 Павлоградської міської ради.

Сертифікований тренер газорозподільної компанії області Сергій Волокітін в ігровій формі розповів дітям основні правила користування газовими приладами. Разом з учнями повторили порядок дій при виявленні запаху газу у помешканні, а також, як саме природний газ потрапляє в їхні домівки. Школярі переглянули мультфільм з Газмережиком, взяли участь у вікторині і спробували себе в ролі газовиків.

Фахівці компанії провели дітлахам захоплюючу екскурсію по території управління, організували майстер-клас із одягання засобів індивідуального захисту. 

Завершальною частиною заходу став спецавтомобіль служби "104". Діти сиділи в машині, вмикали сирену, спілкувалися по рації з диспетчером АДС компанії.

І, звісно, найприємніше – подарунки від газовиків: дітлахи отримали блокноти, ручки, рюкзаки, наліпки та пам’ятки з правилами безпечного користування природним газом у побуті.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook