ГоловнаCуспільство

Ліквідація негоди: ДТЕК повернув світло для 29 тисяч клієнтів в 113 населених пунктах Дніпропетровщини

Ліквідація негоди: ДТЕК повернув світло для 29 тисяч клієнтів в 113 населених пунктах Дніпропетровщини

Енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують ліквідацію наслідків негоди, що триває з 26 листопада. Аварійні ремонти на лініях та обладнанні проводять одразу по мірі виявлення нових відключень. Протягом доби фахівці світло повернули у 29 тисяч родин у 113 населених пунктах регіону. Ремонтні роботи тривають. Енергетики докладають максимум зусиль, щоб незважаючи на складні погодні умови якнайшвидше повернути світло в кожну домівку. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Станом на ранок 27 листопада без світла залишаються 44 тисячі осель у 270 населених пунктах області. Повністю чи частково знеструмлені 114 ліній, 1293 трансформаторних підстанції.

Найбільше постраждали від негоди Нікопольський, Павлоградський, Синельниківський та Кам’янський райони, де шквальний вітер призвів до масових падінь дерев та поривів електроліній.

Для ліквідації аварій задіяно 69 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі – 197 працівників та 71 одиниця техніки.

Відновлювальні роботи по лініям 110  та  6-10 кВ  планують завершити сьогодні до кінця дня. Після чого будуть розпочаті роботи на лініях 0,4 кВ за точковими заявками клієнтів.

За прогнозами синоптиків, 27 листопада на Дніпропетровщині зберігатимуться складні погодні умови: пориви південно-західного вітру 17-22 м/с та сильна хуртовина. Рівень небезпечності ІІ (помаранчевий).

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497
  • сторінка Facebook 

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook