ГоловнаCуспільство

Прибирають парки за будь-якої погоди: у Дніпрі працівники КП «Міська інфраструктура» забезпечені зимовою уніформою

У Дніпрі всі співробітники КП «Міська інфраструктура», які обслуговують парки, забезпечені комплектами зимової уніформи. Це утеплені куртки, штани, рукавиці та черевики. Тож тепер під час роботи навіть за мінусової температури мерзнути не доведеться.

«Я прихожу на роботу о 7-й ранку, закінчую працювати о 16-й. Робота завжди різна, в залежності від пори року. Зараз це прибирання снігу, технічний огляд техніки. Зимовий комплект подобається, бо в ньому тепло і комфортно працювати», – поділився Андрій, працівник КП «Міська інфраструктура».

Загалом цього року було закуплено 60 комплектів зимового одягу та 72 пари взуття. Техніка та спецзасоби для прибирання зелених зон у Дніпрі теж у наявності та в справному стані. За потреби вони будуть оперативно задіяні для розчищення тротуарів та доріжок у міських парках.

«Ми повністю підготовлені до зими, до боротьби з ожеледицею. Наприклад, зараз ми перебуваємо на території скверу Івана Старого.  Тутешні працівники обслуговують сам сквер, вулицю Дмитра Яворницького і Севастопольський парк. Дільниця забезпечена генератором, є трактор, 2 снігоприбиральні машини, лопати, льодоруби, достатній запас посипального матеріалу. Аналогічна техніка і засоби є і на інших дільницях, які обслуговують наші зелені зони», – розповіла Любов Чадіна, начальниця служби благоустрою КП «Міська інфраструктура».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook